post

Hoe leuk is het om met je familie collega’s vrienden of buren een lekkere workshop te volgen bij en in Bakkerij Baas in Hoogwoud. We gaan echt aan het werk in de bakkerij en alles wat er gemaakt wordt mag mee naar huis. Natuurlijk doen we altijd een lekker koppie erbij en gebakjes staan voor het uitzoeken in de winkel. Klik op de workshop hieronder om te kijken wat we doen en wat het kost. We zien jullie graag komen en maken er een gezellige middag of avond van.

Een kinderpartijtje Wat hadden deze meiden een leuke middag. Heerlijke koekjes gebakken met deeg wat ze zelf gekneed hebben. Daarna versieren en de jarig maakte haar eigen slagroomaart. ūü§©Genieten voor de meiden maar ook voor de bakker!

Meer informatie over de kinderpartijtjes.
Het kost 12,50 per kind en minimaal 8 kinderen.
En daarvoor krijgen ze een hele leuke leerzame tijd en…
ze gaan met een doos koekjes en een versierde koek naar huis.
En de jarige ook met een versierde slagroomtaart!
 
We doen het vanaf 6 jaar en het duurt ongeveer anderhalf uur.
 
We hebben geen vaste dagen daarvoor. Eigenlijk is de agenda van de bakker leidend.
Dus gewoon bellen of mailen welke dagen het uitkomt.
Op zaterdag en door de week na 16.30 lukt het ons helaas niet om een partijtje te organiseren.
Cupcakes versieren met icing en marsepein.
Voor elk feestje leuk ook voor de vrijgezellen partijtjes.
Broodworkshop bij Bakkerij Baas in Hoogwoud In 3 uur tijd leer je deeg kneden, dus je moet wel sterke handen hebben je moet dus ouder zijn dan 16 jaar . Het verschil tussen degen wordt uitgelegd en voel je omdat je het zelf kneed. En natuurlijk mag je alle vragen stellen die je wilt. De werkwijze van de bakkerij wordt uitgelegd. En natuurlijk mag je alles wat je heb gemaakt ook mee naar huis nemen.
Dat wordt genieten van je eigen gebakken brood!