post

Als u aan pasen denkt, denkt u aan chocolade paas eieren, paashazen en andere lekkernijen. Bij bakkerij Baas vind u uiteraard tijdens pasen al deze lekkernijen en Hans maakt alle chocoladehazen en eieren zelf.

Hieronder een idee wat we allemaal kunnen. Zelf een leuk idee om weg te geven bespreek het met ons en wij gaan het natuurlijk proberen.

Voor onze chocolade producten maken wij gebruik van Callebaut chocolade.
Natuurlijk maken wij gebruik van Callebaut chocolade! Niet alleen om de kwaliteit en smaak, maar ook om het duurzaamheidsprogramma van Callebaut.

Heerlijke chocolade heeft heerlijke cacaobonen nodig. Door te kiezen voor Callebaut® Finest Belgian Chocolate kiezen wij voor een heerlijke smaak en kiezen wij ervoor om de plaatselijke cacaoboeren in West-Afrika te steunen: voor elk blok of elke verpakking die wij kopen, wordt er een deel opnieuw geïnvesteerd in opleiding van de boeren en in gemeenschapsprojecten – in samenwerking met de Cocoa Horizons Foundation.
De Cocoa Horizons Foundation is actief in Ivoorkust, Ghana en Tanzania en richt zich op twee belangrijke pijlers om de uitdagingen aan te kaarten en om echte vooruitgang te boeken: productiviteit en gemeenschap.